Kerstacties

Wil jij in actie komen tijdens kerst? Wat cool! Wij hebben alvast een aantal leuke kerstacties voor je op een rij gezet! Doe het alleen of samen met je hele klas, buurt of school! Download alle materialen hiernaast en maak van jouw kerst iets moois voor kinderen in oorlog! 


SANTARUN
We hebben een heel compleet pakket gemaakt voor jouw eigen Santarun, een échte Kerstsponsorloop! Inclusief een originele War Child Santarun Gymles! Maak een parcours om de school en ren heel veel rondjes met een kerstmuts op je hoofd. Laat je sponsoren per rondje en haal zo veel mogelijk geld op. Met ons stappenplan, sponsor- en stempelkaart en toffe promotieposter gaan jullie vliegend van start!

 

KERSTDINER
Kook bijvoorbeeld in een handomdraai acht heerlijke War Child-kersthapjes van topchef Julius Jaspers. Elk hapje is geïnspireerd op een land waar wij werken en per hapje lees je interessante weetjes over ons werk. Dankzij de samenwerking met Maza zijn onze PeacePannenkoek en FrietjeVrede dit jaar extra lekker! Maak jouw kerstdiner op school compleet met onze placemats en naambordjes. En vergeet tijdens jouw kerstdiner natuurlijk niet je gasten om een mooie donatie voor War Child te vragen.

  

KERST- ABC
Heb je inspiratie nodig? Download dan het ABC hiernaast en bekijk welke acties jij zou willen doen, of doe ze gewoon allemaal! Zet je in voor kinderen in oorlog en kook, knutsel en zing de sterren van de hemel!

Meld jouw kerstactie nu gelijk aan en begin vandaag nog met alle voorbereidingen!