Benefietconert Muziekwerkplaats Egmond

Thomas Hans

( Lid van team: Muziekwerkplaats Egmond )

Qr
van totaal € 100 (15%)

Zaterdag 9 november geven de zangleerlingen van de Muziekwerkplaats Egmond om 16:30 uur een Benefietconcert. Al langer hadden de leerlingen van Zangdocente Nienke Groenewege de wens om een eigen avond te organiseren waarin volop ruimte is voor hun vocale kunsten. Sommige van hun werken al als professionele muzikanten of volgen een vakopleiding. Dankzij de steun van Stichting Hafre wordt het concert in de fantastische akoestiek van Hoeve Overslot in Egmond aan den Hoef gehouden.

Op het programma staan pop, rock en musicalnummers. In de begeleidende band speelt Joey Spijker op drums (bekend van The Adele Project en De Dijk Tribute), Trudy Visser op gitaar (bekend van Cool Breeze en Girlie) en Thomas Hans op piano (bekend van het Elements Kwintet en de Burn Brigade)

 

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 15 29-10-2019 | 10:52