Scala MUN fundraiser

Helene de Beer
Afgesloten Je kunt niet meer doneren
van totaal € 300 (343%)

Hoi! Dit is het Executive Committee van ScalaMUN 2019. ScalaMUN is een door het Scala College georganiseerde Engelstalige, internationale conferentie waarbij elk jaar een ander goed doel wordt gesteund. MUN staat voor Model United Nations en is een conferentie die overal in de wereld kan worden georganiseerd, door EN voor scholieren of studenten. Het thema van ScalaMUN 2019 is Travel the World. Bij een MUN worden conferenties van de werkorganen van de Verenigde Naties nagebootst. De voertaal van de meeste MUNs is Engels, zo is de onze. Wij debatteren dan ook over wereldkwesties, een grote reden waarom de organisatie War Child ons aantrok. Het lijkt ons heel bijzonder om tijdens onze conferentie geld op te halen voor deze geweldige charity! Tijdens onze conferentie willen wij geld ophalen door de verkoop van loten voor een loterij, photobooth, verkoop van drankjes en individuele donaties. Onze conferentie zal plaatsvinden op 8 en 9 maart 2019!

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle
€ 371 15-04-2019 | 16:09 Volledige donatie van de klanten van de albert Heijn
€ 410,76 04-04-2019 | 11:06 Wij van ScalaMUN vinden het hoogst belangrijk om een steentje bij te dragen voor de kinderen die ons opvolgen om de wereld te verbeteren!
€ 250 07-03-2019 | 01:00